top of page

Feminin opvågning...

Der er en opvågning igang, overalt i Verden, den feminine energi træder frem, vokser, fylder. Der er et energiskifte igang, worldwide, vi er på vej ind i en ny tid. En tid hvor ro og det nære kommer til at betyde en stor del for vores velbefindende og vores væren. Kvindecirkler er blevet et fænomen, som mange søger. Et sted hvor man som kvinde vokser, udfolder, finder hjem. Det er svært at forklare hvad det er der sker, uden det kommer til at lyde hippieagtigt. Men jeg skal gøre mit bedste for at forklare dig, hvad det er som sker og hvad der er igang på et sprog, som måske også du kan forstå. Feminin opvågning og feminin energi handler ikke om en kamp imellem mænd og kvinder, det handler heller ikke om at kvinder skal til at overtage Verden, eller at mænd er dumme.

Det handler om balance, balance i den energi som Verden er en del af.


En balance imellem os mennesker, en balance i vores væren og hvordan vi agerer med hinanden. Albert Einstein sagde; Energi kan aldrig forsvinde, energi er bare, og energi ændrer form. Energi er foranderligt og er noget der bare er. Selvom du ikke er spirituel, vil du mærke andre mennesker, du vil mærke om de er glade eller kede, og du vil mærke om du bryder dig om personen eller ej. Alt dette er energi. Energi imellem mennesker.


På verdensplan er der et kæmpe skift igang, og det har der været i nogle år. Jeg mærker det, mange mennesker mærker det. Det er en indre drivkraft, en stærk feminin energi som bare gerne vil ud. Vi ser for første gang at kvinder stiller op som præsident kandidater, vi ser kvinder skabe fælleskaber i det små og i det store. Balancen mellem feminin og maskulin energi skal finde sit lejde, der er brug for begge, så energien kan balanceres.


Jeg oplever den feminine energi når jeg arbejder med engle, jeg er især tiltrukket af de feminine energier, de feminine ærkeengle. Det er dem som hjælper og støtter os kvinder, til at blive stærke kvinder, som skal være med til at skabe balance i verden. Men den feminine energi er også for mænd. Den feminine energi vil jeg betegne med ordene; blidhed, kærlig, rummelig og power. Den feminine energi inviterer os alle til at se indad, til at mærke efter hvordan vi har det indeni.


De feminine ærkeengle giver os styrken og modet til at se indad. Med dem får vi modet til at mærke efter hvad der bor indeni i hjertet. Det kan være skræmmende, og noget mange vælger fra, fordi hvad nu hvis det du virkelig drømmer om, ikke hænger sammen med det liv du har? Hvad nu hvis de overbevisninger, drømme og ønsker er pakket så langt væk at du ikke længere tør håbe på de bliver til virkelighed?

Hvad ville der ske hvis du lyttede efter...?


Det er det mit arbejde som engleguide går ud på. At give dig modet og styrken til at se indad. Og vise dig alle de finde engle du har omkring dig og som gør at det ikke er så farligt at mærke efter. Engle eller engleenergi er en kærlig indre fred, som bor i os allesammen, nogle gange glemmer vi bare hvor vi kommer fra, vores essens, vi er alle af lys og kærlighed.

Og det lys bor også indeni dig, i dit hjerte. Sammen med dine engle kan vi finde frem til dit indre lys. Er du nysgerrig på hvad en englesession kan gøre for dig, så skriv til mig på nedenstående email.Jeg glæder mig til at møde dig og dine engle.Kærlig Hilsen

Annemette

Engleguide


21 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page