top of page
IMG_6081_edited.jpg
Annemette 
facereader og engleguide


Jeg er uddannet facereader hos Loreen Institute. Uddannelsen har jeg taget hos Facereader og daoist, Fattima Loreen. 

Jeg har gennemgået 9 måneders uddannelse og træning. Uddannelsen består af Facereading, energiarbejde, kinesisk medicin, clairvoyance, meridianer og kost, traumebearbejdning og alkymi.

 Du kan også finde min profil på Loreen institutes hjemmeside ved at klikke her

Hvad er en Facereading?

Facereading er magisk.

Menneskers ansigt har altid en historie at fortælle. Ansigtet fortæller hvor mennesket har været, og hvor det er på vej hen.

Ved en reading kigger jeg på din Shen(sjæl),  din Qi(livsenergi) og din Jing (grundessens). Vi kigger på linjerne i dit ansigt, men også på dit ansigt som en helhed, dit ansigt fortæller hvem du er og hvilken livsrejse du har været på indtil nu. 

Facereading er baseret på Kinesisk Medicin. 

Det jeg kigger efter som facereader er, hvad får din sjæl til at lyse, hvad brænder du for, lige nu og her.

En facereading kan være en dyb og transformerende oplevelse, hvor du vil opleve at blive set, som dig, i et kærligt rum. 

Ved den første session kigger jeg på dine potentialer og styrker. Vi kigger også på hvor der er ubalancer og hvor du måske overforbruger af din energi. Det er en god ide at få flere sessioner, da vi ikke kan nå i dybden på en enkelt session.

Vælger du at komme flere gange, vil vi arbejde mere i dybden med din transformation, som en facereading jo er. 

Jeg er trænet i at lave energiarbejde og det er min fornemmeste opgave at hjælpe dig med at få din energi til at flyde frit i kroppen.

 

Det gør vi blandt andet ved at jeg læser dine ører. Ja du læste rigtigt. Her kan man se hele ens barndom. Hvornår der har været sket nogle ting, hvor energien er stagneret eller har fået et chok. Ved at kaste lys på det, vil din sjæl føle sig set, og det er her du kan rykke dig som menneske, fordi det er lige her, at vores nøgler til livsformål ligger gemt. 

 


 

bottom of page