top of page

Har du lyst til at finde indre ro?

 

Trænger du til at blive set som dig.

 

Så er en englesession måske noget for dig.

En englesession går ud på at vise dig at du har engle omkring dig.

Du er ikke alene, ingen af os er alene.

 

Der er engle omkring os alle, og tillader vi at lukke dem ind, står de parat til at hjælpe og støtte os.  Alt i alt bare vise os at vi er elsket, præcis som vi er.

 

Nogle gange er der behov for at give slip på ting som vi ikke længere har brug for at bære rundt på, ting som tynger os. 

I en englesession vil vi gøre det sammen gennem meditation og visualisering.

Ved en session hos mig, vil mit hovedfokus være at du skal komme ned i gear, mærke ro, mærke dig og bare være.

Jeg vil blandt andet guide dig igennem en meditation, som nogle gange også kan blive til en bøn, eller måske er det bare en blanding. Det kan være vi trækker nogle englekort sammen.

Når jeg mærker dine engle vil jeg typisk bede dig om at sidde med lukkede øjne, og jeg vil kigge på dig og omkring dig, og fornemme energien omkring dig.

 

Nogle gange har englene en besked til dig, andre gange vil de bare gerne vise at de er der for dig. Det er ikke altid at den besked vi får, er det svar vi ønsker, men englene vil altid vise os hvad der er vigtigt.

Der er ikke en session som er ens, og jeg gør heller ikke tingene ens.

Jeg fornemmer dig og hvad du har brug for. 

Man mærker engle forskelligt, nogle mennesker ser dem visuelt, hos andre er det en følelse i kroppen. Personligt mærker jeg engle i kroppen, en form for varme og en viden om at de er der, og så modtager jeg beskeder. Engle er for mig en kærlig energi, og den energi lever også inde i os allesammen. Der er ikke så meget hokus pokus over det, alle kan lære at komme i kontakt med engle, men nogle gange skal vi have lidt hjælp til at finde roen, roen i hjertet. 

Det er vigtigt for mig at understrege at en englesession ikke kan give dig svar på de ting du står med i dit liv, i den forstand at jeg kan ikke fixe ting i dit liv for dig eller give dig svar.

Alle svar bor i dig, i dit hjerte, og det er det jeg gerne vil hjælpe dig med, at du får roen til bare at lytte, lytte til dig og lytte til dine engle. 

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

                       Kærlig Hilsen

 

                         Annemette

                          

bottom of page